Torek, 22 Maj 2018

Mobilne hišice

tik ob morju, zasebno parkirišče

Preberi več

Otroško igrišče

za sanjske počitnice

Preberi več

Raj za deskarje

za profesionalce in začetnike - pravi kraj

Preberi več

Booking Online

 

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kôd (opcija):

 

Promijeni /  Otkaži rezervaciju »
 • MOBILNE HIŠICE SUPERIOR - NOVO!!

  Nova dimenzija mobilnih hišica

 • Rapoća

  about Rapoća campsite

 • Za Kantuni

  Za Kantuni Restaurant - Mali Losinj

 • Y/C Marina

  yacht club Marina, Mali Losinj

 • Tourist Agency Losinia

  potovalna agencija

A+ R A-

Ponudba in storitve

V prostorni in klimatizirani recepciji vam bo prijazno osebje postreglo z vsemi potrebnimi informacijami in storitvami, ki vam bodo omogočile brezskrben in varen začetek in zaključek počitnic. Prvi vtis in uverturo v to, kar vas čaka na prekrasnem otoku Lošinju, si lahko ustvarite s pogledom v galerijo, ki se nahaja v prostorih recepcije in v kateri si lahko ogledate manjšo razstavo tradicionalnih pomorskih zemljevidov, kompasov in skrivnostnih amfor.

Če želite ohraniti stik s svojimi najbližjimi ali poslovnimi partnerji, lahko tukaj uporabljate internet, telefon in telefaks.

 

Prenovljene in sodobno urejene sanitarije nudijo popolno udobje in vse, kar je potrebno, da se počutite kakor doma. Del sanitarij je prilagojen za otroke in dojenčke, v sklopu sanitarij pa je tudi pralnica perila z likalnico. Med drugim so tukaj tudi sanitarije za invalide, v popolnosti opremljene z vsemi potrebnimi elementi za prijetno počutje gostov.

V neposredni bližini sanitarij se nahaja kemični wc in oskrba za kamperje.

Športna ponudba daje gostom možnost, da se ob strokovnem vodstvu inštruktorja preizkusijo v jadranju na deski, kar je vsekakor posebno doživetje in lep spomin s počitnic. Zaradi idealnega vetra, je Nerezinski zaliv že vrsto let priljubljen cilj adrenalina in zabave željnih surfarjev.

Balinišče in športno igrišče za razne skupinske športe, kot so nogomet, rokomet in košarka, so na voljo vsem, ki želijo dneve svojega bivanja v kampu preživeti aktivno .

Ponudba hrane in pijače se v kampu Lopari nahaja v prijetnem vzdušju istoimenske a' la carte restavracije, v kateri lahko poskusite številne otoške ribje in mesne specialitete. Prijazno osebje v restavraciji vam bo z veseljem priskočilo na pomoč pri izbiri tradicionalnih jedi in pijače, da bi lahko v popolnosti doživeli otok in njegove darove. Večerna sprostitev na terasi, ob zvokih glasbe in petju čričkov, polepša vsakršno bivanje.

V trgovini boste našli vse potrebno, s čimer boste vaše počitnice ukrojili po svojih željah in navadah.

V neposredni bližini plaže in igrišča, v gostem črnikovem gozdu, vsem gostom nudimo osvežilne pijače in sladice za okrepitev po celodnevnem aktivnem počitku.

V bližini kampa je tudi bencinska črpalka, ki nudi svoje storitve tako vozilom kot plovilom, v mestecu Osorju pa klančina za spust čolna v morje, vsem lastnikom manjših ladij in številnim športnim ribolovcem, ponuja pravočasne storitve in pomoč.

Kamp ponuja najem koles, servis in dodatki kot so čelade , otroški sedeži itd.

Prijazno osebje kampa je svojim gostom vedno pripravljeno pomagati in postreči s potrebnimi podatki za čimbolj brezskrbne in prijetne počitnice. Tukaj smo za vas!

 

Lopari Calendar

May 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Lopari Weather

18.4°C

Overcast
Humidity: 91%
Wind: NNE at 0 kmh
Wednesday

17°C/21°C
Thursday

18°C/23°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop